Företagsmassage

Få en egen massör på din arbetsplats som älskar att hjälpa sina kunder så att de mår bättre i sina muskler

Just nu bjuder vi på 2 timmars kostnadsfri prova–på–massage*

Företagsmassage på Din arbetsplats – Friskvårdsmassage stärker frisknärvaron, påverkar sjukfrånvaron, ökar trivseln och skapar ett företag med lite långtidsfriskare medarbetare. Vi erbjuder avtal under längre eller kortare perioder och online bokning. Ert företag väljer det upplägg som fungerar bäst för er.

Är Du egenföretagare? Vem sköter din verksamhet om du blir sjuk och inte kan jobba? Det är ju som bekant viktigt att hålla sej långtidsfrisk och att tanka på med ny energi nu och då. Välkommen på massage behandling hos massören Per Erkersgård som älskar att hjälpa sina kunder att må bra!

FRISKVÅRDSBIDRAG – Använd ditt friskvårdsbidrag till massage. Ansluten till Actiway. Du kan även köpa ett Värdekort/klippkort på massage online nu genom att klicka på den blå knappen nedan.

Vi kommer gärna till din arbetsplats! Det skulle vara mycket roligt och inspirerande att få komma till ditt företag och ge prova-på-massage*! Välkommen att kontakta Cert. Massör Pelle Erkersgård nu för att boka kostnadsfri prova-på-massage på din arbetsplats, eller för en offertförfrågan. Skicka e-post eller ring oss på 070-241 09 20.

Är du företagare och vill boka tid i Åkersberga Massages mottagning?
Boka här direkt

*Erbjudandet gäller vid tecknande av abonnemang  och för företag med minst fem anställda.

Djupgående Terapeutisk Massagebehandling & Medicinsk Laser Effektiv och individanpassad behandlande massage av dina muskelspänningar i stela, korta, trötta & onda muskler i axlar, nacke, mellan skulderblad och rygg. Djupgående muskel behandling som förebygger och behandlar muskel- huvudvärk, musarm och domningar ut i armar och fingrar som kan orsakas av spända muskler. Massagen bidrar också till att du känner dej mjukare och blir mer avslappnad.

Medicinsk laser terapi med infrarött ljus hjälper kroppen till självhjälp att läka inflammatoriska processer (ex. mus- tennisarm, hälsporre, axelproblem i muskler, senor & slemsäckar). Laser behandling bidrar till ökad blodcirkulation, muskulär avslappning & smärtlindring.

För att få en optimal terapeutisk massage & medicinsk laser behandling används individuellt anpassade tekniker till dina behov / besvär tillsammans med övningar för att du själv skall kunna stärka och stretcha problem muskulatur.

Specialiserat Cert Massör Pelle Erkersgård har sedan 1999 specialiserat sig på djupgående muskel behandlingar av problem i axlar, nacke, mellan skulderblad och rygg. De flesta kunder som Pelle behandlar och som han är expert på att hjälpa har problem i dessa muskel grupper. Han älskar sitt yrke som massör och tycker det är oerhört roligt att kunna hjälpa alla sina kunder. Per har släppt Vila meditation & avslappning samt ONT? på Spotify. Avslappningsövningar för just muskulatur i nacke, axlar , skulderblad och rygg. Du finner dem under avslappningsövningar Spotify knappen.

 Djupgående Terapeutisk Företagsmassage  & Medicinsk Laser

  • Löser och mjukar upp dina muskelspänningar (inklusive trigger punkter & bindväv) effektivt.
  • Behandlar och förebygger besvär i trötta, ömmande och värkande muskler.
  • Ökar blodcirkulationen i musklerna och transporterar bort slaggprodukter.
  • Ger mjuka och följsamma muskler som ger god koordination och du kan röra dej lättare.
  • Hjälper en hårt arbetande muskel att återhämta sig snabbare och att må bättre.
  • Ger ökad avslappning och fungerar som effektiv stresshantering.

Läs mer om Massage Åkersberga och några av de företag vi samarbetat med sedan 1999.

Pris: Kontakta Massage Åkersberga för offert och Prova-På-Massage nu!

* Erbjudandet gäller för företag med minst fem medarbetare & vid tecknande av abonnemang på en termin.